vzdálená projekce
Anotace: ..bez tebe jsem ničím a NIC...
´
srkáme společné ticho
v pokoji prázdném jak kupé
cítíme se zralí
hned poté co poznávali
jeden se v druhém
jsme
hledali prázdné zbytky
jablečného závinu
ze sladkých plodnic nezřízené touhy
snad vrátíš zpátky slunka svit
jimž jsme se dokázali oslepit
přiopít a vytratit
Přečteno 434x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, NikitaNikaT., igniss
Komentáře (2)
Komentujících (2)