* co jsi děla
* jako střela
* do srdce a mého těla
--------
jinak dík za optání ještě dýšu
12.08.2008 21:28:00 | Báček
až někdo
tvým vyznáním rozechvěn
v kapli vášně na jednu ze stěn
k paměti nehynoucí
opíše ty upřímné řádky
i náhodný kolemjdoucí
připíše: Já taky!
***
Jiří senior
01.08.2008 08:05:00 | j.c.