Noci sú chladné
Stromy píšu listy vode
vietor sníva o slobode
chladné leto v tráve leží
a má na lásku chuť
Chcelo by ju s nami prežiť
a možno by len chcelo
s nami omladnút
Júl sa práve zohol v páse
Mesiac svieti ako báseň
Poďme sa láskať
na lúku do trávy
hriech čo tam čaká
je veľmi lákavý
Po prvom milovaní
si ako opitá
neskutočne dlho
nesvitá
Noci sú chladné
za chvíľu začne rosiť
budem ťa o trochu tepla prosiť
Pritúľ si ma!
S tebou mi nikdy nie je zima
Láska je sychravá
a počasie vášnivé
zima je v jeseni
a jeseň v lete
leto sa stratilo
Bude jar v kvete?
Všetko je naopak
Čas sa potkol a spadol
Som z toho magor
Přečteno 401x
Tipy 10
Poslední tipující: okapovaroura, jita.1965, prostějanek, Psavec, NikitaNikaT., Lorraine, takova
Komentáře (6)
Komentujících (6)