Sladký sen
Anotace: Zachraň noc, zachraň den - zachraň lásku, která je naším snem...
Měsíc na nebi září
i noc je jím okouzlena.
Potkávám se s tvojí tváří,
co v tajemnu je zahalena.
Život je sen jenž sníme
a den je jako jeho past;
Měsíce závod zříme,
v bouři větru cítíme slast.
Jízda nocí končí,
to světlu se musím postavit;
barvy světa tančí,
přesto bolest musím potlačit.
Chci všechen svůj čas
strávit milováním tebe,
ptát se zas a zas,
zda spolu zříme noční nebe...
Přečteno 473x
Tipy 10
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Faileen, Caracol, Holis, Kateway, igniss, Petbab, shakespeares
Komentáře (2)
Komentujících (2)