Proč padají hvězdy
Já vzhlížel jsem k nebesům,
hledal jsem hvězdu svou,
otěže povolil svým snům,
vzhlížel jsem za Tebou.
Marně jsem pátral po obloze,
Tvou něžnou tvář jsem nenašel,
ptal jsem se polárky ve velkém voze,
řekla: " Slehla se po ní zem."
Viděl jsem hvězdičku, jak k zemi padá,
ptal jsem se zdali mě můžeš mít ráda
a ona zhasla, já zůstal jsem sám
na pospas všem těm myšlenkám.
Proč padají hvězdy z oblohy?
Upřel jsem pohled k zemi,
ten střípek plný něhy
zářil mi na dlani.
Přečteno 464x
Tipy 7
Poslední tipující: Myrja, blue, Iva Borecká, Holis, Simísek, igniss
Komentáře (3)
Komentujících (3)