Dotkni se mě ...
Anotace: Lásko šeptej mi něžná slova....dotýkej se mě konečky svých prstů ....
Dotkni se mě ....
Lásko šeptej mi
něžná slova ....
dotýkej se mě
konečky svých prstů ....
obejmi mě hebkostí
svých vlasů ....
lásko co záříš
milionem hvězd ....
hlubino všeprostupující
královno krásy
srdce zachvacující ...
Přečteno 679x
Tipy 5
Poslední tipující: okapovaroura, Caracol, Holis, igniss
Komentáře (5)
Komentujících (5)