Tvůj úsměv
Tvůj úsměv je nejsladší odpovědí
na všecky moje otázky,
na srdci něžně a jemně hladí,
září jak měsíční oblázky.
Škoda, že po hvězdách poslat se nedá,
hned bych ho do dlaní skryl,
vždy by mi den, jak ta nejhezčí hvězda
krásou a něhou svou prozářil.
Tvůj úsměv je jako svítání,
zahřeje, ale spoutat se nedá,
vánek, co dýchá do strání,
květina, která neuvadá.
Přečteno 485x
Tipy 9
Poslední tipující: Rolnička, Mraveneček, okapovaroura, Caracol, Myrja, Holis, Simísek, igniss
Komentáře (3)
Komentujících (3)