Vyjádření
Anotace: Opět pln pocitů jsem se musel vyjádřit na papír...
Zmatek v duši, bouře vzdoru,
zoufalství snadno táhne mne dolů.
Nejistota pomalu jak do sna se vkrádá,
mám ji rád, i ona mne má ráda.
Zakázaná touha, ovoce od hada,
kolikrát podlehnu ani sám nehádám,
přátelství krásné nechci já ztratit,
bojím se účtu co budu platit.
Platit snad za lásku, vášeň i stesk,
začíná se mi to v hlavě všechno již plést...
Přečteno 506x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Iva Borecká, Holis, igniss, SZN
Komentáře (2)
Komentujících (2)