Jeníčku, vrať se!
Bez Tebe těžko se usíná,
bez tebe chladná je peřina
rmoutím se pro tu chvíli
kdy nejsi se mnou, milý
Jeníčku zbloudilý v lese
kdejaká baba na tě se třese
Nedej se!
Vrať se k Mařence,
jíž tvoje absence
dohání k šílenství!
oheň voda každý ví
jen honza jí to nepoví
zdali o ni v dáli sní
zdali v čas se navrátí!
Vrať se! Jeníčku!
Přečteno 465x
Tipy 4
Poslední tipující: okapovaroura, Holis, SZN
Komentáře (4)
Komentujících (4)