Noční víla..
Noc se láme na tvých rtech,
a ty spíš tak sladce klidně.
Tvá krása ji vzala dech,
a hvězdám třyp neomylně.
Jsi má noční víla křehká,
a já jako měsíc kroužím
kolem Tvých řas z lehka
a smět políbit Tě toužím.
Ukotvit se ve tvých ladných snech.
Probudit v nich silnou touhu.
Naslouchat jak zrychluje Tvůj dech,
a děkovat za Tebe tiše Bohu.
Moje sametová hvězdičko..
Přečteno 575x
Tipy 33
Poslední tipující: PPetrushka, Verule, jita.1965, Tymi14, carodejka, Jahodová kopretina, robb, Belmon, jedam, okapovaroura, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)