Krásné neznámé
Na dlani berušku,
lehce si hřeju,
přitom tajně doufám
a tebe si přeju.
Nemám náladu,
s ostatními být,
když mohu zavřít oči
a o tobě JEN snít.
Správně píšu JEN,
ty vlastně nejsi žena,
jen jakási touha,
krása nesplněná.
Snad jednou dveře,
otevřou se zcela,
tam stát ty budeš nahá,
jen moje budeš celá...
Přečteno 539x
Tipy 11
Poslední tipující: snupicek, Jajja, loverose91, poustevník Jirka, okapovaroura, Mraveneček, Holis
Komentáře (4)
Komentujících (4)