Pomaly si ťa odriekam
Anotace: Sme spolu a každý sám
Tvoje telo je ako uragán
ledva pred ním unikám
žeravá láva
ti v žilách pláva
do očí mi fúkaš dym
a ja neviem čo s tým
Kradnem ti bozky
na konci s dychom
v raňajšom vlaku
prázdnom a tichom
Chcem sa ich najesť
do sýta
Koľko ich bolo?
To ťažko spočítam
Obraciaš mi nahor dlane
a zvedavo hľadíš na ne
netušíš nič čo v nich mám
Slzami sú premáčané
ako sviečky dohárame
Sme spolu a každý sám
Nežne hladím tvoje líca
a pomaly si ťa odriekam
A keď ráno rozprší sa
odídem s tým dažďom
Ešte neviem kam
Přečteno 425x
Tipy 24
Poslední tipující: sailorr, whiolet, poustevník Jirka, maliska, Romana Šamanka Ladyloba, a_tao, jita.1965, okapovaroura, Psavec, Holis, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)