Ja bych se na nejakej rytmus a podobne pripominky vykaslala:-)Hlavni je, ze se vyjadrujes, tak jak to citis a to se mi libi!
23.12.2008 19:50:00 | Rolnička
No jak sem napsal v uvodu. Ja sem na cestinu pako a na basne a povidky jeste vetsi. Pisu pro sebe a zeš to neni dokonale...to u mne nebude nikdy. Uz to se mnou zkouselo mnoho lidi. Vsichni to vzdali, jenom moje cestinarka zatim vydrzela. Diky, ale lepsi uz to nebude.
27.07.2008 20:51:00 | Breg
skace ti rytmus a obcas ten rym neni to co by byt melo...jeste bych na tom zapracovala...
27.07.2008 18:24:00 | saddova