Anotace: beze slov, jen si zkuste představit příběh
krásně mi při čtení plynula... jako ty vLNY... až mi bylo líto že skončila :o)
06.08.2008 19:00:00 | hanele m.
Mirko, i já mám radost, z krásných veršů a ze slov v komentících. Moc hezké, děkuju.
02.08.2008 08:39:00 | Iva Borecká
Mám radost, že mé "pobřehování" není ojedinělé, jste moc fajn, VŠICHNI!!!
01.08.2008 15:31:00 | Mirka Hedbávná
Krásně si hraješ nejen se slovy. Přímo kouzlíš. A dílo má nejméně tři dimenze, jednou z nich je hloubka. Pak dálka. Tou třetí je určitě láska. A v neposlední řadě vztah člověka k přírodě a sobě samému.
28.07.2008 00:40:00 | Špáďa
Nechala jsem na sebe působit ta slova...a moc hezky na mě zapůsobila:-)
27.07.2008 22:27:00 | monterka