Příjde mi to takové zmatené. Občas jsem zrovna né moc dobře pochopila, co jsi svými slovy vlastně chtěla dát najevo. Dokonce jsem si všimla, že jsi v prostředním odstavci změnila rytmus (či jak to nazvat) rýmů. Jestli mě teda oči neklamou a já už neusínám. Ale musím se teda přiznat, že mě tohle dílo moc nezaujalo. Ani myšlenkou, kterou jsem v něm hledala dlouho, ani zpracováním. Možná jen další z mnoha pokusů. Tak zkoušej dál :)
28.07.2008 00:29:00 | 0-0