Anotace: **********
Moc hezké. Ale co mě trošku zamrzelo je to, že v prvních odstavcích začínáš každý druhý řádek slovem Láska. A náhle v pátém odstavci přijde zvrat a Lásku dáváš jen na první. No nevím, trošku jsem se u toho pozastavila. Možná mě trošku zamrzelo, že to zkazilo dojem z pohledu na zpracování díla, ale jinak musím smeknout, protože báseň je to skutečně moc hezká, milá, jemná :)
28.07.2008 01:30:00 | 0-0