Anotace: Veršovaný závěr do dopisu, eSeMeSky či majlu. Písmeno "v" bylo původně natipováno pomocí znaku "heart" (srdce, zobrazí se po současném stisknutí kláves "Alt + 3"), ale zdejší editor jej nezobrazuje. Škoda.
:-) až mi někdy někdo něco podobného napíše, budu velmi potěšena! Tím chci říct, že je to krásné a originální...
28.08.2008 23:17:00 | Anita Buchtová
Displej, šedý pouze mrak
strohý, beze všeho lesku,
neodvracím od něj zrak...
Čekám na tvou esemesku!
***
Jiří s.
29.07.2008 08:28:00 | j.c.