Budeme spolu . .
Anotace: Pro někoho opožděně k svátku
Díváme se na stejné kapky
každý z jiného okna.
Pod jinou peřinou,
stejné myšlenky
- na toho druhého.
Chybíš mi.
Chybím ti?
Až duhový most nás může spojit.
Je to jen klam našich nedokonalých očí,
ale ty doteky se blíží dokonalosti.
Jsou jen méně instantní a tak je
rozpouští déšť.
Myšlenky nerozpustíš.
Stejně prší,
ale jinak se na to dívá,
když jsme každý zvlášť
. . . Číslo znáš..
autor:Petr Z
Komentáře (1)
Komentujících (1)