ztracen
Anotace: není daleko od nenávisti ta velká láska?
Sám ztracen daleko od lidí
zhlédl jsem cestu kolem toku
chtěl jsem tě mít po svém bok.
Ted tady sám si leji(z lahve)
zapleten do myšlenek
kolem plotu chodím
a tobě se jen směji
Nebyla to touha žádná
jen osud mi tě vzal
nejsem sám
jen nevím co bude dál.
Přečteno 547x
Tipy 13
Poslední tipující: Bohém z Pernštejna, Mácha, SZN, anatantal, Ztracená Tereza, Belmon, Oči, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)