Láska nebo jen chtíč?
Anotace: tomu pokušení se nedalo odolat...
Noc je dlouhá,
vášeň,touha.
Zrychlený dech,
do ticha vzdech.
V prázdném bytě,
šepot „Chci tě“.
Jen dvě slova,
zas a znova.
Blízkost těla,
cítit chtěla.
Doteky žádoucí,
na kůži pálící.
Z jeho rtů na šíjí,
snad brzy zešílí.
Polibky,laskání,
divoké milování.
.
.
.
.
.
.
.
Osamělé probuzení,
vytrhne jí z okouzlení.
Pro ni všechno,
pro něj nic.
Pro ni láska,
pro něj chtíč.
Přečteno 513x
Tipy 13
Poslední tipující: w.p., Lenie, maliska, Psavec, Caracol, Mraveneček, Holis, 0-0, WAYWARD
Komentáře (7)
Komentujících (7)