Anotace: dva body, dvě osoby, dva rozdílně smýšlející lidé, kteří se však milují.
překvapivý cit pro rým a rytmus - z tebe se nám asi vypíše novodobý wilda... :o)
29.07.2008 22:45:00 | hanele m.
Může se bát čehokoli...Třeba je člověk dlouho sám, zvykne si - a zvyk je zkrátka železná košile...Takže je nejprve nutné tu košili sundat...A i toho se člověk může bát:-)
28.07.2008 18:23:00 | monterka