Vyznání
Pro dnešní den já nenacházím rým
a v hlavě mi hučí roje včel
neslyším ani cos mi vyprávěl
byl to sen - vlastně vůbec netuším
Chtěla jsem prostě jen tvou přítomnost
chtěla jsem jen chvilku zapomnění
dnešní den v závrati mi změnil
nesmělý cit na sladkou závislost
Na dnešní den chci dlouho vzpomínat
když s rukou na srdci jsi klečel
u nohou mých a já každý večer
chci s úsměvem a s tebou usínat
Přečteno 1108x
Tipy 16
Poslední tipující: poustevník Jirka, Puck, Holis, Glooaming, Štěpina G, vodnař, Churry, Psavec, shakespeares, okapovaroura, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)