Toulám se
Anotace: co psát k básni...?
Toulám se….ve svých snech…
Po krásných místech…
plných romantiky…..
Toulám se s tebou…..
jdem ruku v ruce…
a nešetříme polibky….
Chtěla bych se tak toulat stále…
škoda, že je to jen sen….
Ale i krásné sny se jednou splní…
A tak se dál toulám se
.......…po nich….
Komentáře (0)