Smutku vrah
Anotace: aby začalo něco nového, krásného, musí něco zlého, smutného skončit....Přestaň se bát jít vstříc budoucnosti, štěstí...nás dvou...
jsem šnek bez ulity
otázka bez odpovědi
tisíckrát opakovaná lež
obsahující bezednou pravdu
jsem vyschlá studna
z níž voda přetéká
uvadlá kytka
která rozkvétá
jsem konec života
jež znamená zrození
jsem tvá nicota
kterou každý ocení
jsem lehká žena
kterou si za peníze nekoupíš
jsem ta, o které sníš
ta, které se bojíš
.
.
.
.
tak už odhoď ten strach
probouzí se ve mě vrah
vstupující do tvých snů
vraždící tesknotu tvých dnů
já tě žádám
přestaň se bát
zkus novému životu
šanci dát...
Copyright © 2008,Caracol
Přečteno 383x
Tipy 29
Poslední tipující: pejrak, pleskotka24, Kozoroh 1, Oťas, čertíček, Nahá, okapovaroura, Simísek, a_tao, Myrja, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)