Anotace: Je to taková polopravdivá fikce, která neskončila tak, jako v závěru básně, ale co když ...jednou
nádherně zvláštní:_) hezky se mi to četlo:_)
Bot: NHL ne že by to s básní mělo něco společného...ale takhle pěkně mi to tu napsali...
27.08.2008 02:42:00 | Lady Carmila
Krásný! (jen nevím jestli bych v určitých životních etapách radši neležel na tom stolku a nenabíjel se vedle svého milovaného protějšku (mobilu:-)) ) skvěle si to napsal! klobouk dolu u těch přirovnání!
19.08.2008 22:15:00 | Actafool
"Třináctá komnata uzavřena tisíci zámky duše" - nezapomenutelný a krásný. To s těmi mobily je opravdu rozkošný. :D Nezbývá mi říct než: "Ta se má."
29.07.2008 23:22:00 | Nahá
Hodně zajímavé vyznání...Hlavně ten konec mě překvapil, příjemně, hodně zajímavé přirovnání...
A přála bych Ti, aby to tak dopadlo, šťastně...
29.07.2008 05:01:00 | Caracol