ke spánku
Motýlek hebký ulehá pod víčky
za chvíli zazní do ticha písničky
propluješ světem snů do šera noci
tak lehce a pokojně, jak jen můžeš moci
bohyně bez křídel vlásky Ti pohladí
kytaru vezme a struny naladí
tiše Ti zabrnká, lehounce zahraje
měkce Tě unáší branami do ráje
strasti a trampoty do tmy se ponoří
matka noc odejme veškerá příkoří
s ohněm lásky ulehni do ticha
je život samotný, jinak nic nedýchá
tma Tě konejší, vlídně Ti ševelí
uklidní srdce, rány se zacelí
ráno se probudíš, veselá svěží
s rozbřeskem Slunce radost Ti běží
Přečteno 490x
Tipy 11
Poslední tipující: NikitaNikaT., igniss, okapovaroura, Iva Borecká, Dubínek, Mraveneček, Jenda P.
Komentáře (3)
Komentujících (3)