Když uvidím Tvoje oči,
srdce náhle povyskočí,
začne bušit jako zvon.
Zrcadlí se celé nebe
a v tom nebi vidím sebe
a já šeptám já jsem On.
Dáš mi hlavu na rameno,
pokusíš se zapomenout,
na všechno, co odvál čas.
Pofoukám Ti bolístku,
louku plnou čtyřlístků,
budem hledat v nás.
Tvoji ruku sevřu v dlani
a pak v pevném odhodlání
půjdem oba štěstí vstříc.
Čeho srdce mé je plné,
ač to není pohodlné,
nedokážu vůbec říct.
Ano, díky za upozornění, správně měl. Ale už mě nic nenapadalo, tak jsem to takhle trochu odbyl :-)
30.07.2008 06:24:00 | Jenda P.
To je moc hezké, věřím, že si to jistě přečte a bude moc ráda ... opravdu moc hezká básenka. ST!!!
29.07.2008 07:08:00 | NikitaNikaT.