láska si nevybírá (bohužel)
Anotace: co sem mám pořád psát???? :D
Životem jen sám proplouvám.
Bez tebe mé lásky.
Pořád zbytečně si tě namlouvám.
Děláš mi na srdci vrásky.
Jsem beznadějně zamilován.
To ty nejspíš víš.
Symbol lásky namalován.
Padám pořád níž.
Přečteno 443x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, Adik29, Gracia, bokken, Moona
Komentáře (2)
Komentujících (2)