Niekedy...
Niekedy mi tak chýba tvoja tvár,
Keď sme opustení a každý tak sám
a nespojila sa nám cesta osudu.
Niekedy sa v zrkadle nespoznávam,
Keď ťažko po nociach spávam
a robím sama sebe sluhu.
Niekedy mám chuť vytrhnúť ťa zo sna a objať,
Keď slza sa chce privretým okom predrať
a ústa už dlho nezdvihli kútiky.
Niekedy nedokážem bez teba žiť,
Keď sedím nad pohárikom a neprestávam piť
a srdce spálilo sa na uhlíky.
niekedy,
snáď tisíckrát,
denne...
Přečteno 342x
Tipy 14
Poslední tipující: gallatea, just me, padající do neznáma, okapovaroura, Simísek, Bíša, bokken, v.hercik, Jiparo
Komentáře (2)
Komentujících (2)