Infarkt
Anotace: /)/)/)/)/)--------------------------
Do vlasů vpletené
modré květy...
Život rozdělený
na dva Světy...
Fantazií
navonět si duši...
Háv tajností
tělu sluší...
Zarosené oči
málo vidí...
A uvnitř srdce
se trochu stydí...
Za svoje city,
které jej trápí...
To Srdce je
omotáno dráty...
Tak silně,
že už nebije...
Nečekalo,
že ten cit
jej zabije...
Přečteno 423x
Tipy 21
Poslední tipující: gallatea, pigeon, Rathell, igniss, sýc, Kanzy, bokken, Romana Šamanka Ladyloba, okapovaroura, Simísek, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)