Mrazivá
Je jako kámen ,
jak neprostupná hráz,
Bolí mě srdce
a na duši se hřeje mráz
z jaké velké radosti
necítím růst pýchu
vždyť to musí být směšné
stále se vracet
.....k samému hříchu
ten věčný svár a stesk,
ta věčná bída
a žadný lesk
Přečteno 402x
Tipy 3
Poslední tipující: bajli33, jedam, Caracol
Komentáře (0)