Proč si nikdy neřekl..
Anotace: další píseň pro 4L
R:Proč si nikdy neřekl mám tě rád
proč ses nikdy z lásky neusmál
ve vztahu se řídí heslem brát i dát
tak nad tímhle si chlapče zrovna nevyzrál
Šílela jsem po tvém dotyku
nevědíc že i jinou hladíš
šílela jsem i když potichu
netušís že i ty mě jednou zradíš
R::Proč si nikdy neřekl mám tě rád
proč ses nikdy z lásky neusmál
ve vztahu se řídí heslem brát i dát
tak nad tímhle si chlapče zrovna nevyzrál
A teď vím že láska není věčná
touha není nekonečná
Teď už vím, že lidé ublíží ti snáz
když jim k tomu příležitost dáš
Přečteno 446x
Tipy 6
Poslední tipující: a n d r é, Lunation, Monsignore, Bíša, grázlík
Komentáře (0)