Anotace: ...
krasne vyjadrena hloubka citu, ted se jen neutopit...
01.08.2008 17:41:00 | Stavitel mostu přes Rubikon
Doufam, ze ti tohle nadseni dlouho vydrzi... Je hezky to cist od tebe takhle nadsenou basnicku...
30.07.2008 20:17:00 | Someday
tip za uprimnost, basnicky me to az tak nezaujalo,ale ta uprimnost ano, a drz se, hlavne dej jen sama na sebe..lidi toho nakecaj...
30.07.2008 17:24:00 | saddova
Správně, nedej na řeči jiných... a odsuzovaz někoho kvůli minulosti? dost ubohý...Každý v životě udělal chybu a každý má nárok začít znova... Přeju Ti, ať vše překonáte a jen moře lásky...
29.07.2008 23:39:00 | Caracol