...tři kroky do letního večera...
Bratři v triku
a sestry v tričku
pojď se toulat
při měsíčku
pojď si sednout
na břeh řeky
můžem spolu
všechno - věky
stíny hříchu
na tvém víčku
v srdci soulad
andělíčků
spolu splynem
ve stín stromů
nechce se nám
ještě domů
spolu v tichu
sfouknem svíčku
budem houkat
na sovičku
jako jeden
jedno srdce
ráno bude
padat rosa
bílé ráno
jako jelen
láska může
chodit bosá...
Bratři v triku
sestry v tričku
najděte svou
holubičku...
Přečteno 469x
Tipy 28
Poslední tipující: prostějanek, s.e.n, Kyle, Mraveneček, Severka, Marfuša, Monsignore, Churry, okapovaroura, Holis, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)