Tak nic
Anotace: Co by jste čekali. Další z řady velice "pozitivních" :)
Srdce z kamene rozpadá se v prach.
Lásky poupěte jsem zbabělý vrah.
Tak kvéct jen chtěla.
V poupěti zardousil ji strach.
Strach z rozdílů.
Hávů vášní, nešitých na míru.
Květů prý je celý sad i dvůr.
Já jen jednu chtěl, snad najivní jsem vůl.
Z květů možná je tvořen celý svět.
Já však dal bych nevím co, smět k jedné jediné přivonět.
Bodlák zas ustrnul sám v poli.
Přečteno 488x
Tipy 8
Poslední tipující: okapovaroura, effenddy, jusTMee, Jiparo, Kanzy, Simísek, Darkkitty, WAYWARD
Komentáře (6)
Komentujících (5)