Srdce na ruletě

Srdce na ruletě

Anotace: :)

Z kanoucích kapek Tvých slz,
smutek můj bude pít,
nesměle trhám své křivdy,
co měl jsem v duši skryt.
Konejším představy co může se stát,
když nejsem Ti na blízku,
nelze se radovat, nelze se smát,
jen trpět své představy.
V mlhavém vidění temných představ,
ztrácí se mi realita,
nelze s tím bohužel přestat,
jen tápu dlaněmi po holých zdech.
Dotykem hledám Tvou siluetu,
která mou duši rozčeří,
srdce tak házím na ruletu,
která se točí s osudem.
Autor Ďábel sám, 30.07.2008
Přečteno 344x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, pejrak, Rbb, igniss, Mraveneček, SZN, Psavec, okapovaroura, isisleo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Srdce v sázku
marnou lásku
na provázku
nebo na řetězu
proboha, kam to lezu
v ošidnou sázku?

30.07.2008 23:15:00 | SZN

líbí

Pozor na hazard.

30.07.2008 22:50:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel