Ty!
Zamilovat se do tebe bylo tak lehké,
nikdo mi ale neřekl, že vztahy tvé jsou tak křehké.
Kdybych tu pravdu předtím věděla,
nic bych si s tebou nezačla, nic bych s tebou neměla.
Že láska člověka bolí už dávno vím,
ale doufala jsem, že „jak moc“, se nikdy nedozvím.
Jsem z toho teď tak trochu naměkko,
ty ale táhni, tam odkud jsi přišel, a to hodně daleko!!!
Přečteno 444x
Tipy 4
Poslední tipující: snupicek, Douša, poustevník Jirka, yourqueen
Komentáře (1)
Komentujících (1)