Anotace: Neni to vyznani ve smysliu vyznani lasky... i kdyz taky malinko, je to spis shrnuti a vypsani se s trochou vyznani lasky a kamaradstvi... teda spis hlavne to kamaradstvi, i kdyz i ta laska tam trosku je... No proste prectete a zhodnotte sami o cem to je.
Musíš být silná, když tohle dokážeš. A ten "příjemnej pocit".. něco mi to připomíná.. kdysi jsem každý den vstávala s tím, že "dnešek bude možná krásný" a nebyl.. Vždycky jsem se zvedla a šla dál s tím, že "ho zase uvidím a budu zase nervózní a budu říkat nějaké kraviny, co můj zamlžený mozek zrovna napadne".. A teď cítím příjemný pocit, po té, co mi řekl, že mě nezná, i když jsme se znali 4 roky.. Už se na něj můžu podívat bez toho, abych zaznamenala nějakou změnu chování.. Jen ten pocit..
Povedená báseň ;)
22.08.2008 21:25:00 | Emily Winnacott
Krásně vystiženo. Mooc dobře se mi to četlo. Ten, pro koho to je, musí být velmi potěšen..
09.08.2008 10:39:00 | Mademoiselle S.
ta básnička je velice pěkná...de vidět že si ho mělo opravdu ráda a ta básnička přímo vyplývá z toho co jsi mi napsala:)
02.08.2008 20:10:00 | Janey-y
Je to úžasné dílko, velmi pocitové, upřímné a pro mne velmi působivé ... su ráda, že stále toto exituje, znám několik lidí, kteří mi to nevěří a myslí si, že je to jen pohádka ... děkuji za toto dílko, pač se mi připomněla jistá minulost, přitomnot ... a to je fajn.ST! a víc bych dala, ale myslím, že toto vůbec nepotřebuje hodnocení.
31.07.2008 10:09:00 | NikitaNikaT.
Tak to je moc krásné. Tento příběh tak nějak znám. Kamarád, který byl dříve láskou, ale změnilo se to a já jsem za to vlastně i ráda. A ty buď jedině také :) Možná je to tak lepší.
30.07.2008 21:32:00 | 0-0