Stýskání
.
Jen zpívej dál svůj song
dokud nezazní ti gong
a časoměřič důsledný
odpočítá všechny dny,
co dávno už jsou v trapu
a já jen těžko chápu,
že zrovna píseň labutí
moje oči k slzám donutí.
Čas nejde vrátit zpět,
řekli jsme pár hloupých vět,
kdo z nás dvou je vinen více,
už dohořívá světlo svíce.
Co bylo, to co stalo se
nepočítáš mi teď pihy na nose,
neříkáš jak jsem ti blízká,
snad i snům se hrozně stýská,
když slzy padaj do polštáře zas
měla jsem křičet "vem tě ďas"
a já jen šeptám potichu
tvé jméno zvonkům budíku
tik ťak, na nebi černý mrak
nebo pak pták Ohnivák
zobákem slunce lap
klapy klepy klap
.
Přečteno 524x
Tipy 36
Poslední tipující: pejrak, igniss, už ne pernikova princezna, cevert, Mraveneček, Simísek, devcatko z jetele, čertíček, blue, Bíša, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)