Odepsaní
Ozvěna deště v okně
ležíme spolu potmě,
svíráš mou dlaň ve své dlani,
jsme dva blázni odepsaní.
Odezírám z tvého dechu,
prsty píšeš operetu
na má záda.
Snad říct chce se mi,
že mám tě ráda.
Potom náhle při úsvitě
šeptáme si: Miluji tě.
Přečteno 497x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, kikis, René Vulkán, Myrja, okapovaroura
Komentáře (3)
Komentujících (3)