toužení
Anotace: TOBĚ ač se neznáme
nejvíc po sobě toužíme
ve chvílích jež jsou nám odepřeny
tvůj pohled plný je objetí
a mne už se stýskat protivý
navždy
nevěřím na anděli sic se jim podobáš
kráčím potmě do nicoty
zrcadlící tvou nádheru
do mých očí
Přečteno 719x
Tipy 7
Poslední tipující: Jin&Jang, Lasska, NikitaNikaT., Lota
Komentáře (2)
Komentujících (2)