Moc krásné, povedené, docela jsem si to představila. ST! Má to svoje kouzlo, ač je to krátké.
31.07.2008 07:10:00 | NikitaNikaT.
...ach ty noční můry,noční motýli a poletuchy...jeden by neřekl, ale v noci se dá dělat věcí...noc je krásná, a když ji ještě opentlíme :-)
31.07.2008 00:44:00 | Lota