Jsi na tom stejně? Lásko?
Anotace: Slova jsou zbytečná......
Jsem Tě plná..
celou mě to pohlcuje...
Jsem zamilovaná..
málem jsem zapomněla, jaké to je..
Jsem šťastná...
a to je ten nekrásnější pocit, co je....
Jsi na tom stejně? Lásko?
Přečteno 674x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., Mraveneček, Pavelpaja, igniss, SZN
Komentáře (1)
Komentujících (1)