Ještě cítím
Anotace: cítím lásku.....
Ještě cítím....
Tvé polibky na svých rtech.
Jsou tak sladké
Ještě cítím....
Tvé dlaně na svých tvářích.
Jsou tak jemné
Ještě cítím....
Tvé tělo na svém.
Tak plné touhy
Ještě cítím...
Snad ne naposledy...
Přečteno 632x
Tipy 8
Poslední tipující: NikitaNikaT., poustevník Jirka, okapovaroura, Mraveneček, Marfuša, igniss
Komentáře (1)
Komentujících (1)