Adélka
Anotace: - Šťastná jitra -
.
Balíček s havraními vlásky v modrém
Z Lásky samotného nebe
...na svět přišlo dítě
Oznamujeme všem dobrým lidem
že Princezna Adélka od Apolináře
poprvé oznámila světu své
JÁ JSEM ! ! !
v úterý dvacátého devátého sedmý
léta páně dvatisíce osm
po ránu
Vítej mezi námi !
Vítej na svět milé dítě !
.
Přečteno 368x
Tipy 16
Poslední tipující: Iva Borecká, Mraveneček, Levandule, okapovaroura, Myrja, Holis, Marfuša, Lota, Churry
Komentáře (7)
Komentujících (7)