Oči
Paní má, vznešená,
slyším srdce bít
Proč ústa jsou sevřená
chci jen stebou být.
Anděl s ukradenou tváří,
do tvých očí hledí
úsměvem mu odpovíš,
něžná je tvá krása
Moje královna má srdce z ledu,
jest životem jsi proplula
bolest v srdci stále nosíš
visím nad propastí, Ty křičíš "skoč".
Však já bez tvojí lásky neumím žít,
ale musím.
Přečteno 592x
Tipy 21
Poslední tipující: Bohém z Pernštejna, Oči, anatantal, Ztracená Tereza, Axol, okapovaroura, bokken, Holis, Bíša, Belmon, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)