nekdo je sam ,ze nema ani pro co/koho plakat...raduj se ze mas aspon duvod a nejsi prazdna..
31.07.2008 21:50:00 | Gabriel - Sinóda
ST! je pouze za vyjádření, slova a upřímnost ... nikoliv bolístku, jež je z dílka cítít. Samota ... kdo to nezná, snad mnozí z nás. Plně Ti rozumím ... jednou přinde čas, když to všecko zmizí, a zesejkc se budeš radovat ... přeji Ti mnoho síly a posílám alespoň pohlazení a úsměv.
31.07.2008 16:29:00 | NikitaNikaT.