Keloušek
Anotace: srdcem slzy tečou, jako krev, která protíká..
v tajemné záři půlnoční svíce hoří
prosba do záhrobí, prosím
již rok a kamarád je tam,
kde volání neslyším
prosím, bud tu se mnou,
cestou věčnou mě provázej,
pozor dávej,
život se mění.....srdcem slzy tečou
Přečteno 412x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., yourqueen, Mraveneček, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)