..Tobiasovi..
..tu nejjemnější kůži já nám na blízku
i spolu s vůní, která hlavu omámí..
..jsme k sobě spojeni s přívlastkem řetízků
vždyť co byl andílek byl bez mámy..
..ty nejmodřejší pohledy si vstřebávám
i spolu s nevinností, která je mu vlastní..
..v rysech je navždy zapsán monogram
otcových rychlokol a maminčiných básní..
..ta nejskvělejší bytost se mě dotýká
i spolu s úsměvem, pro který hodno žít..
..v žilách mu koluje nebeská kronika
Byl seslán pro radost..i chuť mě ohromit..
Přečteno 514x
Tipy 11
Poslední tipující: makretka, Mraveneček, j.c., Holis, Bíša, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)