Korálky okamžiků
Anotace: ...přetavil čas...a chyby v nás...
Korálky
šťastných okamžiků
přetavené
na okovy smutku
proč námi...
Kde je ten jemný šperk
co zdobil dívčí kůži
proč léty zešedl jeho lesk
a on najednou tíží
vahou vlastních chyb a omylů
množstvím slepé lásky...
V očích už
neodrážejí se hvězdy
ani třpyt korálků jedinečností
to lesknou se slzy smutku
co dopadají do prachu lhostejnosti
citu dvou lidských duší...
Mám kamínky představ a snů
schované po kapsách
a jednou do nich možná sáhnu
sesypuje je do dlaně
pak ji otevřu
ať spatří zase světlo
a možná i pohled Tvých očí...
.
.
Snad stihnu to dřív
než propadnou stehy
jež povolil čas...
Přečteno 536x
Tipy 17
Poslední tipující: Lenie, Mraveneček, Myrja, Psavec, Holis, Bíša, igniss, Štěpina G, 0-0, WAYWARD, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)